Besucher:

 


 

mezoterápiaNOUTATE INTERNAȚIONALĂ ÎN TRATAMENTELE COSMETICE

- Ați dori să scăpați de riduri și de pernițele de grăsime fără operații estetice?
- Ați dori ca pernițele de grăsime să dispară, dar fără să aveți fața trasă și fără să vi se micșoreze sânii?

  • Vă e frică de durerea cauzată de ace, de bisturiu?
  • Vă e frică de hemoragiile vizibile timp de mai multe săptămâni?
  • V-ar deranja dacă ar trebui să purtați comprese sub haine timp de 6 săptămâni?
  • Vă e frică de cicatrizarea cronică?

Nu va mai trebui să vă mai fie frică! A sosit aparatul de electroporație Meso-Beauty, care se bazează pe mecanismul de efecte pentru care s-a oferit premiul Nobel, care funcționează pe bază de mezoterapie fără ace.

Ceea ce trebuie să știți despre terapie:
-------------------------------------------------------------------------------------

Substanțele active au cel mai mare efect dacă sunt introduse exact acolo - dacă se poate în concentrație maximă - unde se dorește să se intervină în funcționarea organismului. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul aparatului de electroporație Meso-Beauty, care se bazează pe mezoterapia fără ace. Structura pielii noastre este deosebit de complexă, introducerea substanțelor active din exterior fiind foarte limitată. Cei care au descoperit posibilitatea de a pătrunde în piele prin canalele membranei celulare, au fost onorați cu premiul Nobel. Electroporația, prin deschiderea canalelor membranei celulare, face posibilă introducerea directă a substanțelor active în celule.

În cursul tratamentului de mezoterapie fără ace, se creează un "coctail" individual pentru fiecare din substanțele active homeopatice sterile, de o puritate analitică, care conțin în cea mai optimă concentrație substanțele active care împiedică îmbătrânirea, ajută regenerarea. Concentrațiile sunt introduse exact în zonele cu probleme până la cel mai adânc strat al pielii, stratul subcutanat, fie vorba de tratamente pentru îndepărtarea ridurilor sau de tratamente anticelulitice.

Mezo terápia

Cu ajutorul aparatului Meso-Beaty, care funcționează pe bază de mezoterapie fără ace, 90% din substanțele active vor fi introduse în țesuturile adânci și celulele adipoase prin celule, datorită canalelor create pentru un timp scurt prin membrana celulară.

În cursul întineririi pielii, introducem în special acid hialuronic, antioxidanți, complexe de vitamine în epidermă și dermă. Pielea va fi hidratată adânc și la maxim, ridurile lipsite de apă fiind netezite. Îmbunătățește fermitatea pielii de pe față prin stimularea producerii de colagen și elastină. Datorită efectului antioxidant, întârzie procesul de îmbătrânire. Pielea devine mai moale, mai plină, mai sănătoasă, mai netedă și strălucitoare, ridurile fiind vizibil reduse. Pot fi tratate cu mare eficiență următoarele zone: față, gât, decolteu, dosul mâinii. Rezultatele se vor vedea chiar de la primul tratament.

mezoterápia

În cazul tratamentelor corporale, introducem substanțe active în stratul subcutanat și celulele adipoase de acolo, care stimulează circulația sanguină și au efect lipolitic. Acestea îmbunătățesc fermitatea țesuturilor de piele lăsată, respectiv, în cazul tratamentului vergeturilor, au efect astrigent și de atenuare a roșelii. Tratamentele făcute cu aparatul Meso-Beauty, care funcționează pe bază de mezoterapie fără ace, luptă, cu ajutorul "coctailurilor", împotriva celulitei și a pernițelor de grăsime care nu se reduc prin slăbire. Datorită eficienței sale, înlocuiește de multe ori liposucția, deoarece tratamentul reduce mărimea și nu numărul celulelor adipoase, astfel, în cazul creșterii în greutate se va evita deteriorarea aspectului pielii din jur, aceasta devenind netedă, fără urme de piele trasă. Aparatul Meso-Beauty, deschizând membrana celulelor adipoase, introduce substanțele active, care transformă grăsimea acumulată în celule în particule solubile în apă, pentru a le elimina din organism în mod natural. Scad depunerile de grăsime. Cofeina are efect asupra receptorilor celulelor adipoase responsabile pentru utilizarea grăsimii. Microelementele maximizează activitatea enzimelor corespunzătoare. Se intensifică microcirculația și funcționarea sistemului limfatic, cofeina producând o circulație mai intensă la nivelul pielii, ajutând astfel la eliminarea acizilor grași dezasimilați.

Pot fi tratate cu mare eficiență: vergeturile (urme lăsate de sarcină), pernițele de grăsime locale, celulita, pielea lăsată.


Procurați-vă aparatul MESO-BEAUTY pe gratis!

 

 
 
Design & Programozás