Besucher:

 

 


COMPRESS Hydro

Extractele de iedera și de păpădie, uleiurile volatile pe bază de chiparos și ienupăr contribuie la obținerea unei pieli mai ferme. Scopul este înlăturarea, cât mai rapid posibil, de cât mai multă apă, toxine din țesut. Cu cât mai puțin apă excedentară conține țesutul, drumul e cu atât mai scurt de la vasele sanguine capilare câtre celule. În acest mod, celulele vor fi mai bine aprovizionate.COMPRESS Forte

În mod esențial, acestea vor fi utilizate numai după aplicarea de câteva ori a Compress Hydro. Extractele de iedera și de prăpădie, uleiurile volatile, extractul de scorțișoare vor îmbunătăți circulația la nivelul pielii și al țesutului conjunctiv inferior. Scopul este stimularea metabolismului, contribuind astfel la eliminarea celulelor adipoase și a celulitei.COMPRESS Venocare

Extractele de castană și filimică, uleiurile volatile întăresc pereții vaselor sanguin. În cursul tratamentului cu Compress, acoperiți vasele capilare și varicele cu Compress Venocare, împiedicând astfel circulația prea intensă a sângelui. Înaintea începerii tratamentului telangiectaziei și a problemelor cu varice, aplicați Comperss Venocare pe locurile afectate. În cazul varicelor mai serioase, în special în cazul apariției acestora pe gambele inferioare cât și al picioarelor umflate, al semnelor de alergie, utilizați Compress Venocare pe o suprafață mai întinsă.

COMPRESS Apré

Uleiul de jojoba, aloe vera și uleiurile volatile, cât și extractele de lavandă și pliscul-cocoșului calmează pielea. Scopul este calmarea pielii, obținerea unei pieli mai ferme, cu aspect îmbunătățit după fiecare tratament. Compress Apre este excelent și în îngrijirea zilnică a pielii.

Cum se efectuează tratamentul?

Fiecare tip de țesut are nevoie de un tratament special, astfel specialiștii vor examina prima dată starea pielii, și numai apoi vor începe tratamentul cel mai potrivit pentru Dumneavoastră.


Examinarea necesității pielii, completarea fișierului, respectiv test de alergie.

Tratament prealabil cu Compress Venocare pentru varice, vase capilare, respectiv cu Hydo și Forte pentru pielea sensibilă.
Rularea foliei în două straturi, de asemenea de la glezne până la linia de sub piept.

Aplicarea Compress Hydro pe zonele rămase, de la glezne până la linia de sub piept, evitând zona rinichilor.Timp de 45 de minute compresele Compress își fac efectul benefic, apoi folia se taie.

Pentru calmarea pielii se aplică Compress Apré.


Ce veți simți în timpul tratamentului?

Senzațiile diferă în cazul fiecărui tip de piele și în funcție de sensibilitatea acesteia. Metoda se bazează pe efectul rece-cald, obținut cu ajutorul extractelor de plante, respectiv cu uleiurile eterice cu moleculă mică, care se absorb în piele și își fac efectul din interior către exterior. Sub efectul acestora, prima dată se creează o senzație de rece interioară, apoi se încălzește pielea. Sub influența acestei senzații interioare de rece, organismul nostru trebuie să elibereze energie pentru a restabili echilibrul termic al corpului. În cursul eliberării energiei, organismul va utiliza substanțele nutritive acumulate și va da drumul la procesele de dezintoxicare, de curățire a organismului. Această senzație se poate transforma în furnicături ușoare. Loțiunea de posttratament va avea grijă de calmarea pielii. După tratament, senzația de mâncărime va mai persista o perioadă din cauza circulației intense a sângelui.

Atât timp cât pielea păstrează o nuanță roșiatică, evitați sauna cu raze infraroșii, sauna, solariul și expunerea directă la razele solare.

IMPORTANT! A se consuma de cel puțin 2 litri de lichide (apă plată sau ceai Lapacho) pe zi în interesul dezintoxicării, al curățării organismului. În lipsa consumului de lichide de o cantitate și calitate corespunzătoare, rezultatul se poate lăsa de așteptat, secreția neefectuându-se odată cu urina, astfel ea se va face cu ajutorul unui alt organ de secreție.
Impuritate a pielii, spasme în zona pulpei, dureri de cap!

Se recomandă efectuarea tratamentelor sub formă de cură, din două în două zile. După cură, se recomandă efectuarea unui tratament preventiv până la următoarea cură; dorim să vă atragem atenția că în cursul tratamentului preventiv, respectiv a noii cure, tratamentul se va începe de fiecare dată exclusiv cu aplicarea Compress Hydro.


A nu se utiliza familia de produse COMPRESS în cazul următoarelor simptoame, afecțiuni:

Graviditate, în timpul alăptării, răni deschise, flebită, tromboză, epilepsie, afecțiuni renale, urticarie, alergii la parfumuri (aprox. 3% din oameni).

Se recomandă utilizarea zilnică a loțiunii posttratament (Apré)!

Este important ca tratamentul să se efectueze numai cu folia specială distribuită de firmă, destinată special acestei metode. (Folia nu afectează mediul înconjurător, nu se deteriorează la contactul cu uleiurile volatile, nu se absoarbe în piele, este elastică dar tare)<<< SPATE
 
 
Design & Programozás