Besucher:

 

 


Procurați-vă aparatul MESO-BEAUTY pe gratis!mezoterápia

- Ați dori să vă extindeți gama de servicii?
- Doriți să aveți la dispoziție mai multe aparate?
- Vă e frică să contractați un credit în condițiile economice grele de azi?

În cazul în care căutați răspunsul pentru întrebările de mai sus, această ofertă este pentru DUMNEAVOASTRĂ!


Procurați-vă aparatul pe gratis! Cum e posibil acest lucru?

-------------------------------------------------------------------------------------


În mod sigur, ați auzit și Dumneavoastră de ofertele în special ale firmelor de telecomunicație, atunci când puteți cumpăra un aparat de telefon de mare valoare pentru o sumă nesemnificativă, în schimb angajându-vă să cumpărați produsele acelei firme (de fapt, tarifele pe minut) pentru o anumită perioadă.

Noi am dezvoltat, am elaborat această ofertă pentru ca cei care lucrează în industria cosmetică, adică și DUMNEAVOASTRĂ, să puteți beneficia de ea.

Esența ofertei noastre este ca DUMNEAVOASTRĂ să vă puteți procura pe gratis un aparat de mezoterapie, de mare valoare, care funcționează pe bază de electroporație, fără ace, cumpărând doar substanțele active pentru utilizarea aparatului, pentru o sumă specificată. Pentru plata sumei totale a contractului veți avea la dispoziție chiar și 3 ani, astfel Dumneavoastră veți cumpăra, în cazul tratamentelor de față de exemplu, aprox. cantitatea necesară pentru efectuarea a 10 tratamente pe lună.
În cazul în care efectuați mai multe tratamente, comandând astfel mai multe produse, contractul va fi îndeplinit mai devreme și, în mod simultan, aparatul va ajunge mai curând în proprietatea Dumneavoastră.


DECI DUMNEAVOASTRĂ NU VEȚI PLĂTI NIMIC PENTRU APARAT,
PRIMIND ÎN ACELAȘI TIMP SUBSTANȚE ACTIVE PENTRU FIECARE LEU!


Ceea ce trebuie să știți despre substanțele active:
-------------------------------------------------------------------------------------
Substanțele noastre active, precum toate produsele dezvoltate pentru mezoterapie și distribuite de alte firme, sunt de o puritate analitică, sunt produse sterile. Ele conțin în cea mai optimă concentrație substanțele active necesare pentru combaterea îmbătrânirii, accelerarea regenerării, reducerea celulitei, având caracteristici lipolitice.

Puritatea analitică înseamnă și faptul că substanțele active își păstrează calitatea numai două zile (păstrate în frigider) după deschidere. La dezvoltarea combinației de substanțe active în ampule s-a acordat importanță faptului ca la efectuarea unui tratament anume să fie necesară deschiderea a unui număr redus de ampule, respectiv ampulele să conțină cantitatea care să poată fi consumată cu ocazia a 2-3 tratamente.

Deci avantajul absolut al coctailurilor noastre optime de substanțe active, față de cele 20-25 substanțe active separate care pot fi găsite în mai multe locuri pe piața română și sunt ambalate separat, este utilizarea simplă și ambalarea economică.
Dacă de exemplu, pentru efectuarea unui tratament de față, trebuie să preparați coctailul necesar din 6-7 substanțe active, iar pentru un singur tratament veți utiliza doar 0,5 ml din ampulele de 5 ml, atunci va trebui să efectuați cel puțin 10 tratamente în 2 zile, pentru ca o parte a substanțelor active să nu fie aruncate la pubelă.

Pot fi oare sigur că fac alegerea potrivită
decât dacă aș cumpăra un aparat asemănător de altundeva?

-------------------------------------------------------------------------------------
Răspunsul nostru, pe scurt, este: DA! Suma totală contractuală este egală cu valoarea substanțelor active necesare pentru efectuarea a aprox. 400 tratamente de față. Dacă vă uitați în jur pe piața română și adunați prețul unui aparat asemănător de mezoterapie, fără ace, cu prețul substanțelor active necesare pentru efectuarea a 400 de tratamente de față, în mod sigur veți primi o sumă esențial mai mare.


V-am făcut curioși?
Contactați-ne la numărul de telefon: 0746 04 38 81! 
 
Design & Programozás