COMPRESS TESTTEKERCSELÉS - a természettől az alakért

A SANOVERA COMPRESS testtekercselés természetes , növényi alapú hatóanyagokat tartalmaz. A COMPRESS nem helyileg kezeli a felületet, hanem az egész szervezetet munkára készteti, öngyógyító erőit aktiválja. A cellulitkezelés mellett vénás panaszokra ( VenoCare ) a visszerek és hajszálerek védelmére is kiváló lehetőséget nyújt.

45 perc alatt kémiai anyagok nélkül:

  . körméret csökkentés
  . bőr és kötőszövet feszesítés
  . méregtelenítés
  . salaktalanítás
  . közérzetjavítás


A COMPRESS sorozat a következő termékekből áll:


COMPRESS Hydro:
salakanyag, méreganyag kiszorítása, szövet feszesítése


COMPRESS Forte:
bőr - és szövet feszesítése, salakanyag, méreganyag kiszorítása


COMPRESS Venocare:
vissz-és hajszálér védelem, fahéjra allergiások kezelése, duzzadt végtagok ápolása, ficamok, izomhúzodások nyugtatása


COMPRESS Apré:
bőr megnyugtatása, feszesítése, bőrkép javítása, testápolás minden napra

COMPRESS Hydro

A borostyán és gyermekláncfű kivonat, illóolajok, mint a ciprus és boróka gondoskodnak egy erősebb feszesítő hatásról. A cél az, hogy a lehető leggyorsabban, a lehető legtöbb vizet, salakanyagokat, méreganyagokat a szövetekből kiszorítsuk. Minél kevesebb felesleges vizet tartalmaz a szövet, annál rövidebb az út a kapilláris véredényektől a sejtekhez. Ezzel egy optimálisabb sejtellátást érünk el.

COMPRESS Forte

Alapvetően először csak néhány Compress Hydro használata után kerül alkalmazásra. A borostyán és gyermekláncfű kivonat, az illóolajok, mint a fahéj gondoskodnak a bőr és az alsókötőszövetek erős vérkeringéséről. A cél az, hogy az anyagcserét aktivizáljuk, és ezzel felerősítsük a zsírsejtek és a cellulit leépítését.

COMPRESS Venocare

A gesztenye és körömvirág kivonatnak, az illóolajoknak véredényfal erősítő hatásuk van. A Compress kezeléseknél befedjük Compress Venocare-rel a hajszálereket és a visszereket, és ezzel megakadályozzuk a túlságosan erős vérkeringést.

Hajszálértágulatnál és visszeres területeknél a kezelés megkezdése előtt a problémás területekre vigyük fel a Compress Venocare-t. Erősebb visszeres megterheléseknél speciálisan az alsó lábszárnál, s úgymint duzzadt lábaknál, allergiás vendégeknél használjuk a Compress Venocare-t nagyobb területen.

Ezt a terméket webáruházunkban megvásárolhatja!

COMPRESS Apré

A jojobaolaj, aloé vera és illóolajok, mint levendula és geránium megnyugtatják a bőrt. A cél az, hogy a bőrt minden Compress kezelés után megnyugtassuk, feszesítsük, és a bőrképet feljavítsuk. A Compress Apré a mindennapi bőrápolásra is kiválóanan alkalmas.

Ezt a terméket webáruházunkban megvásárolhatja!

következő rész: a kezelés »


   

 


 

Ismerje meg az illóolajok hatását!

BELÉPÉS»
 


 
» Webáruházunk
» RVB kozmetikumok
» Mezoterápia
» Ideál
» Harmonet
» Elixír
» Természetgyógyász

 

 

 
Design & Programozás