COMPRESS TESTTEKERCSELÉS - a természettől az alakért

Hogyan történik a kezelés?

Minden szövet típusnak szüksége van egy egyéni kezelésre, ezért a szakemberek előszőr mindig állapotfelmérést végeznek, s csak utána kezdik meg az Önnek legmegfelelőbb kezelést.

 

 

 

 

 

 

 

 


Állapot - igény felmérése, kartoték kitöltése, allergiateszt.

Előkezelés Compress Venocare-rel, visszerekre, hajszálerekre, valamint a Hydro és Forte érzékenyeknek.


Compress Hydro felvitele a fennmaradó területre, bokától mell alatti vonalig, a vesét kihagyva.

Két rétegben fóliás tekercselés, szintén bokától a mell alatti vonalig.

45 percig a Compress tekercselés kifejti jótékony hatását, majd a fóliát levágják.

A bőrt Compress Apré - val megnyugtat-ják.


Mit éreznek a kezelés alatt?

Az érzés minden bőrtípusnál és bőrérzékenység szerint különböző. A módszer egy hideg-meleg hatáson alapszik, melyet a növényi kivonatokkal, illetve a kis molekulával rendelkező éterikus olajokkal, melyek behatolnak, s belülről kifelé hatnak érünk el. Ennek hatására először belső hidegségérzet lép fel, majd bőrmelegséget észlelünk. A belső hidegségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetünknek energiát kell felszabadítania ahhoz, hogy visszaállíthassa testünk termikus egyensúlyát. Az energia felszabadítás során szervezetünk felhasználja az elraktározott tápanyagokat, s megindítja a salaktalanító, méregtelenítő folyamatokat. Ez az érzés átmehet egy enyhe bizsergésbe. Az utókezelő gondoskodik a bőr megnyugtatásáról. A kezelés után a bőr az erős vérkeringés hatására egy ideig még viszkethet.

Addig, amíg pirosodás bőrpír látható, kerüljék az infraszaunázást, szaunázást, szoláriumozást és a közvetlen napfényt.

FONTOS a napi folyadékbevitel (szénsavmentes víz, vagy Lapacho-tea) minimum 2 liter a salaktalanítás, méregtelenítés érdekében. A megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék bevitelének hiányában az eredmény elmaradhat, a kiválasztás a vizelettel nem történhet meg, így más kiválasztó-szerven keresztül tör utat magának. Bőr tisztátlanság, lábikragörcs, fejfájás!

A kezelések gyakorisága ajánlott kúraszerűen, minden másnap . Kúra után havi egy emlékeztető kezelés ajánlott következő kúráig, figyelmükbe ajánljuk, hogy az emlékeztető kezelés illetve az új kúra során mindig kizárólag Compress Hydro-val kezdhető a kezelés.


A következő panaszoknál, bántalmaknál ne használják a COMPRESS termékcsaládot:

Terhesség, szoptatás alatt, nyílt sebeknél, vénagyulladásnál, trombózisnál, epilepsziánál, vesebetegségeknél, csalánkiütéseknél, illatanyag-allergiánál (kb.3%-a az embereknek).

Utókezelő ( Apré ) használata minden nap javasolt!!

Fontos hogy a kezelést csak a cég által forgalmazott speciális fóliával végezzék, melyet külön ehhez a módszerhez fejlesztettek ki. ( A fólia környezetbarát, ellenáll az illóolajoknak, nem hatol be a bőrbe, nyúlékony de mégis erős )

« előző rész: bemutatás


   

 


 

Ismerje meg az illóolajok hatását!

BELÉPÉS»
 


 
» Webáruházunk
» RVB kozmetikumok
» Mezoterápia
» Ideál
» Harmonet
» Elixír
» Természetgyógyász

 

 

 
Design & Programozás